Manado: Bedankt voor jullie gulle gift

Stichting Kehidupan Anda publiceerde het volgende bericht

Bedankt Voor Je Gulle Gift Pagina 1

Bedankt Voor Je Gulle Gift Pagina 1

 

 

 

 


Dr. Dick van der Vaart overleden

dr. vandervaartTerwijl wij op Bonaire de level 1 cursus aan het voorbereiden waren bereikte ons het droeve bericht dat maandagavond 6 mei 2024 dr. Dick van der Vaart is overleden. Dick is al heel lang een goede vriend. Als docent op de eerste cursussen vanaf 1992, als iemand waar je altijd terecht kon met vragen, als pionier van de duik- en hyperbare geneeskunde op Bonaire en als heel aimabel mens. Namens Scott Haldane condoleren wij Dick’s familie en dierbaren met dit grote verlies. Wij zullen Dick zeker gaan missen.


Prachtig aanbod voor SHF-cursisten

EUBS

 

SHF-cursisten kunnen maar liefst 40% korting krijgen op lidmaatschapsbijdrage van de European Underwater and Baromedical Society (EUBS).

De Scott Haldane Foundation (SHF) streeft naar zoveel mogelijk goede kennisoverdracht aan haar cursisten. EUBS is binnen Europa de overkoepelende wetenschappelijke organisatie voor duik- en hyperbare geneeskunde. Middels het tijdschrift Diving and Hyperbaric Medicine (DHM), een gezamenlijke uitgave van de EUBS en de collega’s in Azië en Australië (SPUMS), en het jaarlijkse wetenschappelijke EUBS-congres, zorgt de EUBS voor een schat aan kennis- en ervaringsoverdracht. Daarnaast stelt de EUBS een grote database met wetenschappelijke artikelen beschikbaar voor haar leden. SHF biedt daarom haar actieve cursisten, zij die in 2023 een meerdaagse SHF-verdiepingscursus hebben gevolgd, voor 2024 een korting aan van maar liefst 40% op het lidmaatschap van de EUBS. U betaalt dan slechts €72 i.p.v. €120. Hiermee ontvangt u o.a. viermaal per jaar het DHM e-journal (meerprijs voor de papieren versie €50) en een grote korting op uw inschrijving voor het jaarcongres (in 2024 in Brest).
Deze aanbieding geldt voor zowel nieuwe als bestaande lidmaatschappen (verlengingen). Indien u in 2023 helaas geen SHF-verdiepingscursus heeft kunnen volgen maar wel in de afgelopen drie jaren een willekeurige SHF-cursus, dan bieden wij een korting van 10% op het EUBS-lidmaatschap (excl. hardcopy meerprijs) voor 2024 aan.
In alle gevallen moet u zich voor 12 januari 2024 aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van naam, adresgegevens en of u een e-versie  (40% = €72 of 10% = €108) of een printversie (resp €122 of €158) van het journal wenst. Het juiste bedrag moet u voor 12 januari 2024 hebben overgemaakt op IBANrekening NL23 INGB 000 1911767 t.n.v. Scott Haldane o.v.v. EUBS-lidmaatschap 2024. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons de factuur. Indien u al lid bent van de EUBS en u wilt uw lidmaatschap verlengen, betaal dan niet rechtstreeks het gehele bedrag aan de EUBS, maar doe dit via SHF. Scheelt u 40% of 10%.

 


Prof. Michael H. Bennett overleden

Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat Prof. Mike Bennett totaal onverwacht op 67 jarige leeftijd is overleden.
Mike, voormalig voorzitter van de SPUMS en grote verbinder tussen SPUMS en EUBS, maar bij velen van u beter bekend als docent op de SHF-cursus in de Filipijnen en mede auteur van het standaard werk in de duikgeneeskunde "Diving and Subaquatic Medicine". Mike was een levendige en vriendelijke persoonlijkheid. Hij zal erg gemist worden. Onze condoleances gaan uit naar zijn vrouw en vrienden.


@scotthaldane

Update: 09-07-2024